Oct 29, 2004, 11:03 PM

Бягство? 

  Poetry
1100 0 0
Поглед празен, безчувствен, заспал, пълен с омраза, угаснал, замрял. Раздяла без "сбогом" измама без срам, забрава без спомен, чувство без плам. Разум без мисъл, усмивка без смях, думи без смисъл, бягство без страх.

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??