24.10.2007 г., 13:35 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
592 0 9

Всяка сутрин отварям очите си с мисълта за теб,

всяка нощ те сънувам.

И през деня спохождаш мислите ми,

а всъщност отчаяно бягам от теб.

Бягам,  защото любовта ни е невъзможна.

Бягам, за да не разбере никой какво чувствам и мисля.

Бягам, за да предпазя и себе си и теб от кошмара,

в който можем да попаднем.

 

А всъщност не живеем ли в кошмар?

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??