Всяка сутрин отварям очите си с мисълта за теб,
всяка нощ те сънувам.
И през деня спохождаш мислите ми,
а всъщност отчаяно бягам от теб.
Бягам, защото любовта ни е невъзможна.
Бягам, за да не разбере никой какво чувствам и мисля.
Бягам, за да предпазя и себе си и теб от кошмара,
в който можем да попаднем.
А всъщност не живеем ли в кошмар?
© Анна Дюлгерова All rights reserved.