12.03.2008 г., 19:27 ч.

Бях... 

  Поезия » Друга
460 0 0
Бях наивна и сляпа бях!
Но вече си отворих очите.
Не ще ме залъжат със трохите хляб,
не ще разбият пак мечтите!

Бях наивна! Да, бях!
Как подиграха се с мечтите...
Но за жалост, чак сега видях,
сега, когато изплаках си сълзите...

Гледам други отстрани,
но коя съм аз, акъл да наливам?
Туй, що не гасне - нека изгори!
Човек съм - от живота грешките събирам!

© Криси Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??