18.11.2009 г., 5:05 ч.

Бяла Орхидея 

  Поезия » Хумористична
753 1 4

Бяла Орхидея
 
Виртуално или не, влюбих се във нея.
-Я кажи в коя поне? -В Бяла Орхидея!

Ей ще каже някой, няма, още месец няма,
-Ти въздишаше по друга - Бялата Циклама!

Да въздишах, що пък не, няма тук измама,
Аз обичам я и нея - Бялата Циклама.

Но... тя е  със листа зелени, няма  като нея,
затова и влюбих мен си, в Бяла Орхидея!

. . .

Като Лили и Марлен са, за тях само пея.
Сутрин: за Циклама Бяла - вечер: Бяла Орхидея!

© Ми Ки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??