19.08.2008 г., 8:38 ч.  

Бялата лястовица 

  Поезия » Друга
669 0 6

1.

На седмото небе да сте били
и облаци в ръка да сте държали?
Не?! Тогава опитайте!
Когато бялата лястовица
кацне на рамото ви,
усмихнете й се и я помилвайте...
Просто й се доверете!

Ще ви завие с перцата си
и ще ви люлее нагоре, нагоре...

2.

Мила моя, лястовице бяла!
За да дишаш свободно,
да летиш на воля във простора.
Няма в клетка аз да те затворя.

Птицо моя, нишан на Небето.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??