5.10.2018 г., 1:23 ч.

Бяло 

  Поезия » Любовна
393 2 1

БЯЛО

 

Тя пристъпва в бялата си рокля,
ти я помниш с дънки на цветя,
косата й немирна, подредена,...
обгърната в бяла тишина...

Ти я помниш, същата, сияе,
като видение в бяло и жасмин,
пристъпва тихо, бяла, в нежността си,
а ти стоиш ненужен и един.

А ти я искаш, да е някакси до тебе,
а не при този, дето я очаква там,
но всичко свърши, всичко е във време "беше",
и ти си тук, а тя е там...

Стои до него, цяла половинка,
и е време вече да вървиш,
ненужен като болката, която,
преди време сам си причинил!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??