26.11.2020 г., 12:53 ч.

Бяло пречистване 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Свободен стих, Друга
352 0 2

 

Белият хаос на танцуващите снежинки

ме отвежда в бялата хармония на моята тишина...

Светлината на бялото изпълва всичките ми клетки...

Мислите ми започват да прошарват белотата

и да изпращат бяла енергия към света...

И става бяло, чисто, ново... в душата ми...

 

                              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, Дари. Мечтателно бяло е...

    Отпечатъци...
    Слънчеви. В белия сняг.
    Аз и ти… Следа...
    ПП
  • Сред този чуден, пресен сняг, животът е по детски благ
Предложения
: ??:??