24.06.2018 г., 23:08 ч.

Бяло вино 

  Поезия » Любовна
356 1 2

Ти си като лятно вино 
Бяло 
С много лед
Ти си чаршафите хладни през Август 
Изпивам те 
На терасата с изглед към брега 
В прохладна стая на стар хотел 
Докато чакам 
Горещите минути на деня 
Да отминат 

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??