Jun 24, 2018, 11:08 PM

Бяло вино 

  Poetry » Love
362 1 2

Ти си като лятно вино 
Бяло 
С много лед
Ти си чаршафите хладни през Август 
Изпивам те 
На терасата с изглед към брега 
В прохладна стая на стар хотел 
Докато чакам 
Горещите минути на деня 
Да отминат 

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??