7.09.2010 г., 21:40 ч.

Бъбриви свраки 

  Поезия
739 0 5
Някои наблюдават моите
успехи и провали.
Личният ми живот... Всичко!
И от влакно правят сукно.
Благодаря им.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??