20.11.2011 г., 12:14 ч.

Бъди благословена 

  Поезия » Любовна
571 0 5

 

Аз цял живот съм чакала, мечтала,

да срещна силната, голямата любов.

Къде ли не я търсих, неразбрала,

че трябва за това да си готов.

 

Защото тя внезапно те връхлита,

понякога дори и в зима бяла.

Пристига, даже без да те попита,

обсебва те и завладява цяла.

 

Не знаеш можеш ли да я приемеш,

да я прегърнеш, да я приютиш.

От нея сила и крила да вземеш

и вдъхновена, с тях да полетиш!

 

И ако можеш, ако си решена

до края с огъня ù да гориш,

кажи: Любов, бъди благословена!

И продължавай да живееш и твориш!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??