Бъди като слънцето - топла, усмихната, ведра.
Вечер като луната - тиха, ослепителна и нежна.
Бъди като вълните в морето - бурна, неспокойна и луда.
Като гората - тайнствена, възвишена и умна.
Като вълците -свободна, дива, игрива.
И запомни, бъди всичко това,
защото в теб се крие изключителна жена!
© Маноела Иванова Всички права запазени