20.03.2016 г., 20:07 ч.

Бъди МЪЖ! 

  Поезия
416 0 0

И откога жените преследват?

Откога те отстъпват първи?

Откога те " поемат контрола"?

Откога те пишат първи,

докато вие седите,

мързелувате и чакате да

ви погалят егото?

А да сте чували за яйцеклетка,

която гони сперматозоид?

Не сте, нали?

Тогава си станете от мързеливите 

задници и бъдете каквито природата

ви е създала  - МЪЖЕ!

© Advan CeD Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??