4.05.2023 г., 13:32 ч.  

Бъди прям 

  Поезия » Любовна, Философска
263 1 4

Бъди прям със мен -

отрежи ми крилете,

а после ме питай

защо не летя.

 

И недей ме жали -

отрежи ги и двете -

по земята да стъпвам

не ми трябват крила.

 

С одеяло завий ме,

че не искаш да гледаш

босонога и малка

как пристъпвам едва.

 

И недей тревожи се -

и това ще ми мине.

До теб, преди всичко,

е една силна жена.

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??