22.09.2014 г., 19:38 ч.

Българо-американската мечта 

  Поезия » Гражданска
335 0 0

Здравейте, независими,
свободомислещи!...
Осъществи се
българо-американската мечта -
страната ни да бъде част
от европейската комуна.
Да подражава на евромаймуните...
Да тегли, впрегната в еврокаруцата...
Наведена, разголена...
От натовците нататрузена...
Поробена...
Продадена.

Разграбена.

Отровена.

Загробена...
Без икономика.
Без армия...
България
без граници...
И без държавници...
И без гаранции...

Марин Тачков
16-21 септември 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??