22.08.2013 г., 14:32 ч.

Бънджи скок 

  Поезия » Друга
378 0 7

 

                                         

                                    * * *

                                   Бънджи скок

                                   животът е.

                                   Само в кратки мигове

                                   си птица.

                                   Останалото е

                                   свободно падане -

 

                                   прашинки

                                   в твоите зеници...

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??