Aug 22, 2013, 2:32 PM

Бънджи скок 

  Poetry » Other
379 0 7

 

                                         

                                    * * *

                                   Бънджи скок

                                   животът е.

                                   Само в кратки мигове

                                   си птица.

                                   Останалото е

                                   свободно падане -

 

                                   прашинки

                                   в твоите зеници...

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??