24.02.2013 г., 14:14 ч.

Бързащи 

  Поезия
493 0 9




Тихо е…
И зад прозорците е тишина –
нали целуна ги нощта
и очите им затвори...
И дъждът заспа –
умори се цял ден да вали.
Само капки закъснели
по перваза тихичко почукват –
като мислите ми,
бързащи към теб… 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??