Feb 24, 2013, 2:14 PM

Бързащи 

  Poetry
492 0 9




Тихо е…
И зад прозорците е тишина –
нали целуна ги нощта
и очите им затвори...
И дъждът заспа –
умори се цял ден да вали.
Само капки закъснели
по перваза тихичко почукват –
като мислите ми,
бързащи към теб… 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??