25.03.2017 г., 9:18 ч.  

*** 

  Поезия » Епиграми, Друга
612 1 0

     - Невольо, Невольо, ела да ни спасиш!

     - И аз не мога, Народе! Много спиш!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??