30.07.2009 г., 16:30 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
601 0 8

 

 

 

                                                                 Тихо е,

                                                                 чувам вятъра.

                                                                 Тъмно е,

                                                                 виждам слънцето.

                                                                 Стъпките,

                                                                 усетих ги.

                                                                 Светулките

                                                                 изгряха като ден.

                                                                 Безброй искрящи

                                                                 сърчица,

                                                                 разпръснаха нерадостни

                                                                 души.

 

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??