6.06.2014 г., 20:53 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
420 0 0

 

МОРЕТО

 

Ти помниш ли морето,

високите беснеещи вълни,

кръжащите гларуси в небето

и отразените небесни светлини.

 

Всеки беше с усмивка на лицето,

с блясък и надежда в очите,

бяхме щастливи безгранично,

сякаш  ни се бяха сбъднали мечтите.

 

Морето беше нашата опора,

сили от него черпехме с теб

и продължавахме  напред  да се борим,

стопявахме с воля всеки лед.

 

То остана там да пази нашите тайни,

нашите спомени, копнежи, страхове,

изчистени и освободени,

бяхме готови за нови върхове.

© Доника ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??