8.02.2011 г., 15:27 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
540 0 1

О, мойта петострунна лира

не би могла да бъде тъй игрива.

Защо се питатe?!

Защо да не!? –

бих отговорила Ви аз. –

Аз любя, любят мен.

Какво е нужно нам сега?

Освен утрото за любовта.

 

Стон и вопъл, всичко безнадежно

те грабва и политаш неусетно.

 

Понесен си, омаян и щастлив,

ти чувстваш полъха

със всичките си сетива...

и знаеш, туй е любовта.

Не ти е нужно повече

от общите Ви вплетени ръце,

светът размит ти е сега,

изпитваш и изпитван си от любовта.

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вълшебно ,истинско и незабравимо с нежност подредени изречения.

    Благодаря за фигурката чаровна поставена за мой стих.
Предложения
: ??:??