10.12.2017 г., 22:12 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
1394 2 14

Когато луната целуне морето,
звездите проблясват, угасва деня.
В ответ щом момиче целуне момчето, 
светулки присветват, разпалват нощта.

 

Душите се срещат, тръгват по пътя,
събрал ги в едно от различни пътеки,
сърцата пулсират, мислите пърхат...
Луната целува морето навеки!

© Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??