Когато луната целуне морето,
звездите проблясват, угасва деня.
В ответ щом момиче целуне момчето,
светулки присветват, разпалват нощта.
Душите се срещат, тръгват по пътя,
събрал ги в едно от различни пътеки,
сърцата пулсират, мислите пърхат...
Луната целува морето навеки!
© Алекс All rights reserved.