2.12.2007 г., 21:53 ч.

Целувката на страха 

  Поезия » Философска
573 0 3

Не знам защо чувствам,
че съм изпуснал нещо
безвъзвратно досега.
Защо не усещам нищо
друго, освен как
се прокрадва страхът?
Знам, че никой никога
не би разбрал
какво чувствам,
защото не бих го
признал, дори пред мен.
Как след всяка нощ
се връща до болка
кошмарният ден.
Как се страхувам,
как се моля да избягам
от реалността,
но уви, след всеки опит
се будя пак на сутринта.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??