20.02.2023 г., 5:53 ч.

Целувки 

  Поезия » Любовна
200 0 1

Аз-самотната вълчица

с мойта тъй целувана уста.

Нежна съм, но съм вълчица.

Днес в сърцето опустя.

 

Нека да ме сграбчат книги.

Да настане сладък мир.

И целувки да не ме настигат

и желания безспир.

 

Вие, целувачи жадни.

Вие нямате вина.

Нито ще остана хладна,

нито ще ме изгори слана. 

 

  07.05.1994год.

 Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??