Аз-самотната вълчица
с мойта тъй целувана уста.
Нежна съм, но съм вълчица.
Днес в сърцето опустя.
Нека да ме сграбчат книги.
Да настане сладък мир.
И целувки да не ме настигат
и желания безспир.
Вие, целувачи жадни.
Вие нямате вина.
Нито ще остана хладна,
нито ще ме изгори слана.
07.05.1994год.
Пловдив
© Веси Филипова All rights reserved.