7.06.2019 г., 20:30 ч.

Чадърчета щастливи 

  Поезия » Друга
347 5 9

Погледни в небето, виж чадъри!

В розово блестят за теб и мен.

Те предпазват ни от страшни бури,

днес и всеки иден ден.

 

Виж им светлинките как блещукат, 

като слънчеви, усмихнати лица.

Колко радост внасят във душите,

със смеха безгрижен на деца.

 

И протягат дългите си дръжки,

хайде да ги хванем за ръка.

От високо аз и ти ще видим,

красотата на града и на света.

 

Ех, чадърчета щастливи...

колко розова се чувствам с вас!

В дните мрачни, сиви,

вдъхвате живот за нас.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??