11.09.2014 г., 21:59 ч.

Чак когато остареем... 

  Поезия
431 0 0

Чак когато остареем...

 

Мечтая само за сутрин една,

в която няма да ни се налага да ставаме рано,

да пием кафе, да ядем шоколад,

в леглото до късно да се излежаваме двама...

 

Да няма шефове, работно време,

да не съществуват офиси, колеги и клиенти,

денят ти да е свързан само с мене,

ден за подаряване на чудни моменти...

 

Мечтая да излезем на разходка

без часовник, и изключен телефон да не звъни..

Да обядваме на крайградското езеро в лодка,

а не на крак в обедната почивка вредни храни.

 

Мечтая вечер на масата да заедно да седнем,

да пием вино и да потанцуваме дори,

а не все да претопляш изстиналата вечеря,

и на пръсти да лягаш до мене да спиш...

 

Мечтая за такива романтични нощи,

в които будни да стоим от любов и страст,

а не изморени, без сили и желания изобщо,

да оставим животът ни да мине покрай нас...

 

Тъжна е реалността, в която живеем,

изпускаме най-хубавото, заради някакви пари...

И трябва да чакаш с някого да остарееш

на тези моменти да си свободен да се насладиш...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??