5.06.2021 г., 16:52 ч.

Чак ми става жал за жените 

  Поезия » Еротична, Хумористична
590 1 10

 

Ако жените 

знаят, какво правят 

в на мъжете мечтите, 

чак косите им ще се изправят... 

 

18.09.2018.

 

Георги Каменов

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??