12.06.2009 г., 11:57 ч.

Чакам отговор 

  Поезия » Любовна
994 0 1

Когато луната свали своя воал

и заблести с цялата си прелест,

когато очите ти, също като звездите,

оглеждащи се в дълбините на морето,

срещнат моя поглед,

когато слънцето погали лицето ти

и ти предаде моите целувки,

тогава чуй моите думи - обичам те!

Обичам те като морския бриз, галещ кожата ми.

Обичам те така, както художникът обича своята четка,

както цигуларят - своята цигулка,

както поетът - своето перо.

Нека се слеем като тоновете на велика симфония!

Но ти не виждаш ли, какво?

Сляп ли си, глухо ли е твоето сърце,

не чуваш ли зова на моето?

Знам, че ме обичаш така,

както луната обича слънцето,

както вятърът - вълните

и както розата - своите бодли!

Е, казах ти - ОБИЧАМ ТЕ,

няма да повтарям, а сега си ти!

© Елена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако той не отвърне на чъвствата ти, ще е или седнал на ушите си, или в пазвата си крие нещо друго вместо сърце!
    Поздрави!
    Ваше Благородие
Предложения
: ??:??