14.10.2008 г., 21:09 ч.

Чакаща своето море 

  Поезия
384 0 0

Дъждът отмива тъгата,

отмива и самотата.

Вятърът поглъща студа,

донася само болка.

Есента покрива любовта

с нежни, болезнени крила.

Стоя там на своя бряг,

чакаща своето море

да ми донесе капчица

от теб.

Дъждът вече спира.

Вятърът замлъква.

Есента покрила е

вече любовта ми.

Аз още чакам

своето море

на самотния си бряг.

Да ми донесе капчица

от теб.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??