Мен ли питаш? Аз продавам чанти.
Дамски, мъжки. Всякакви модели.
Чанти Прада, Гучи и Галанти.
С кожи черни, мургави и бели.
Стилни, а и с груба изработка.
И за опера, и за пазар.
Дават ти изискана походка.
И привличат като на Оскар.
Тази не, не. Избери си друга.
Тя е моя. Тя ми е душата.
Стара чанта! Но за мене струва
цялото богатство на земята.
© БАТКО Всички права запазени