Apr 1, 2021, 12:48 PM

Чанти 

  Poetry » Authors song
714 1 1

Мен ли питаш? Аз продавам чанти. 
Дамски, мъжки. Всякакви модели. 
Чанти Прада, Гучи и Галанти. 

С кожи черни, мургави и бели. 

 

Стилни, а и с груба изработка. 
И за опера, и за пазар.
Дават ти изискана походка. 
И привличат като на Оскар. 

 

Тази не, не. Избери си друга. 
Тя е моя. Тя ми е душата. 
Стара чанта! Но за мене струва
цялото богатство на земята.

© БАТКО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??