22.08.2009 г., 10:33 ч.

Часовникът... 

  Поезия » Друга
563 0 0

Часовникът...

 

Сълзи капят по лицето

за пореден път...

Парченца се откъсват от сърцето -

от собствената ми плът...

 

Кървави следи личат по душата,

наранена отново...

Болезнени стенания се чуват в далечината -

както винаги съм наказана сурово...

 

Няма ме,

изчезнала съм в мрака...

Няма ме,

а часовникът продължава да трака...

 

© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??