10.07.2013 г., 23:09 ч.

Частица от душата ми 

  Поезия
1477 0 12

Мое слънце и смисъл на дните ми,

ти си моята жива вода!

Не преставай да гониш мечтите си,

както утрото гони нощта!

 

На крилете на своето детство

с много вяра и смелост лети -

ти самият си част от вълшебство!

Всичко можеш, мое слънце! Блести!

 

Вятърът трепти в твоите коси,

бъдещето чука на вратата,

с времето лети, себе си бъди,

сине мой - частица от душата ми!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??