Събудена от
стогодишен сън,
не помня
дали убоде ме
вретено,
или отхапах
ябълка
отровна...
А този мъж,
над мен застанал,
какъв е и защо
ме гледа
странно!?...
В какво,
по дяволите,
ме превърна
онази вещица -
в принцеса
или жаба?!
Ама и "принца"
си го бива!
Я по-добре
да си отива,
че знам ли го,
като го гледам -
ще ме целува ли,
или ще ме убива?!...
© Валентина Ангелова Всички права запазени