Jun 5, 2010, 8:56 PM

Частична амнезия 

  Poetry » Parody
1318 0 10

Събудена от

стогодишен сън,

не помня

дали убоде ме

вретено,

или отхапах

ябълка

отровна...

 

А този мъж,

над мен застанал,

какъв е и защо

ме гледа

странно!?...

 

В какво,

по дяволите,

ме  превърна

онази вещица -

в принцеса

или жаба?!

 

Ама и "принца"

си го бива!

 

Я  по-добре

да си отива,

че знам ли го,

като го гледам -

ще ме целува ли,

или ще ме убива?!...

 

 

 

 

© Валентина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??