3.03.2009 г., 20:36 ч.

Часът за равносметка 

  Поезия » Друга
503 0 2

                              Часът за равносметка!

Роден съм за неща,

които не мога да имам.

                                           Искам повече,

                                           отколкото светът може

                                                        да ми даде.

                            Часът за равносметка.

Нещо със него

ще трябва да си отиде,

за да мога

да осмисля пак нещата.

                                           Унищожението расте

                                             заедно с нарастването

                                            на знанията.

                        Часът за равносметка.

                                          Всичко, докопало се

                                          до свободата ми,

                                          трябва да запратя в бездната.

Часът за равносметка... най-трудният час!

                     Разделям се с любими неща

                      в новото време.

 Притежавам малко,

за да ме притежават по-малко.

           Мисля, че съм богат с един лев!

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??