16.11.2020 г., 10:32 ч.

Чекам те в леглото 

  Поезия » Еротична, Хумористична
485 2 2

Ти си моята камбанка, 

а аз съм езичето в нея, каращо я да звъни... 

Като меченце на полянка

обичам палави игри. 

 

Знаеш за какво говоря

щом езичето присъства... 

Ти си само, само моя, 

най-великото ми чувство.

 

И сега тоз стих-закачка

пак на тебе посветен

пише твоята играчка

(ясно е, визирам мен)

 

Искаш ли да зазвъниш,

да те чуе и Ехото?

Ми веднага - тук при мен -

Айде, чекам те в леглото!...

 

01.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??