14.04.2009 г., 8:50 ч.

Черна дупка 

  Поезия » Философска
578 0 0

Разпръсната на милиони парчета
като вода се изпарявам тихо от пода
без да оставя след себе си следа.

Очакват да бъда силна
и да знам всички отговори
на въпроси даже не зададени.

Като канибал се изяждам отвътре.
Злобата расте в мен като рак
унищожава всяко парче.

Накрая открих себе си.
Аз съм тази празнина...
Ей там. Дупка в стената.

Вечно гладна за прогрес,
черна дупка,
унищожаваща красотата.

 

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??