26.11.2011 г., 19:59 ч.

Черна вдовица 

  Поезия » Еротична
3188 0 16

Луната е хладна. Побиват ме тръпки

от страх и... желание теб да докосна.


Луната е скъсана. Шепот от стъпки

ме гали и дивото в мен омагьосва.

 

"Махни се!" От тялото всяка частица

трепти. А страстта ти греховна не чака.

С безумие хищно на черна вдовица

засмукваш душата разголена в мрака.

 

Коя съм? Забравих. Коя си? Не зная.

Обличаш извивките с похот нахална.

И в тъмното с парещи пръсти гадая

защо ме избра и привлече фатално.

 

Опитвам страстта непозната на глътки.

   Умирам.

      Изригвам.

          Едва съществувам.

 

Луната е цяла. Макар и със кръпки.

А някъде черна вдовица ловува...


© Пепа Петрунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??