15.05.2013 г., 7:55 ч.

Черни птици 

  Поезия » Друга
672 0 7
 
 
Черни птици раздират с крилете си
умълчаното сиво небе.
И съм толкова бяла, колкото черното,
след откъснати мисли. Ръцете са две.
И не напразно са две. За прегръдка,
отмаляла от празни минути.
Днес рисувам цветя върху себе си,
еделвайси и много божури.
Ненапразна рецепта за щастие
е лъча във очите. Тъгата е дрипа. 
Приютявам две птици
в сърцето си.
Приютявам ги и те обичам.

~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??