25.11.2007 г., 10:04 ч.

Черно ми е, обич... 

  Поезия » Друга
1714 0 25
Черно ми е, обич,
пред очите...
Как да продължавам
да живея?...
Всеки ден сивее,
а мечтите,
как да ги постигна,
да успея?...
Тежко ми е, обич,
на сърцето...
Тъжно е без тебе,
непривично...
Сълзите се стичат
по лицето,
капят и не спират -
нетипично...
Трудно ми е, обич,
непосилно...
и смеха изгубих,
тъй вълшебен...
Усмивката ми мила
претопи се...
Загубих те,
а тъй си ми потребен...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??