29.06.2018 г., 22:50 ч.

Червенокосата 

  Поезия » Любовна
591 0 3

Червенокосата

 

И днес откъснах лист от календара.

Но продължавам все така да тичам

към теб, Любов. И като болка стара

към теб се връщам. И във теб се вричам.

 

Назад не се обръщам. Не обичам

да знам пред мен, какво ли се задава.

Един-единствен спомен само сричам:

"Я виж, червенокосата минава".

 

И пътят ми със тебе си остава

вълшебен. Ти така ме омагьоса,

че от желана фея, ме направи

вълшебница. Ала червенокоса.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??