21.04.2011 г., 12:25 ч.

Честит Празник, Еми! 

  Поезия » Друга
738 1 3

Ч-овечност, топлота, усмивка!

Е-дна дума добра!

С-топляща нежна прегръдка!

Т-ворчески дух, красота!

И-стинска, пряма и честна!

Т-ърсеща, опознаваща света!

П-окоряваща Рила и Пирин!

Р-адваща всички ЖЕНА!

А-ко себе си ти не познаваш?

З-агледай се в децата си ти,

Н-еповторимите твои истини,

И-скрящи от техните очи.

К-акво повече мога да пожелая?

Е-дин незабравим момент.

М-агия, граничеща с безкрая.

И-стински празник за теб!

© Снежина Айдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??