8.10.2011 г., 18:30 ч.

Честит рожден ден 

  Поезия
1619 1 1

  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

 

Добро утро, моя любима!

Нека ти бъде добър и денят!

Радост и щастие в живота ти нека да има!

Ангели над твоето здраве да бдят!

 

Кратък ще бъда. Но искам да знаеш,

че в моите мисли си винаги ти.

В този миг искам ти да узнаеш,

че с тебе са свързани мойте мечти!

 

Увлякох се малко...

А исках само да ти пожелая

да е честит денят ти рожден!

Запазвам си правото да помечтая:

всеки следващ да празнуваш със мен!

 

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ви да се сбъднат мечтите ви...няма нищо по хубаво от това да празнуваш с любим човек!!!
Предложения
: ??:??