ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Добро утро, моя любима!
Нека ти бъде добър и денят!
Радост и щастие в живота ти нека да има!
Ангели над твоето здраве да бдят!
Кратък ще бъда. Но искам да знаеш,
че в моите мисли си винаги ти.
В този миг искам ти да узнаеш,
че с тебе са свързани мойте мечти!
Увлякох се малко...
А исках само да ти пожелая
да е честит денят ти рожден!
Запазвам си правото да помечтая:
всеки следващ да празнуваш със мен!
© Ник Желев All rights reserved.